Izvor: BSC Happy
18.12.2023 u 09:49
0

JELENA KARLEUŠA DUBOKO POTRESENA: Pevačica uznemirena, ne krije bes

Jelena se oglasila i ukazala na ozbiljnost situacije.

Pop diva Jelena Karleuša, poznata po svojoj snažnoj podršci pravima životinja, pre nekoliko godina je odlučila da prestane konzumirati meso, ističući važnost humanog odnosa prema životinjama. Aktivno promoviše ove vrednosti na društvenim mrežama i apeluje na ljude da budu svesniji i pažljiviji prema životinjama.

Jutros ju je duboko potresla vest koju je saopštilo Udruženje Beta, a koja se odnosila na pronalazak mrtvog psa u Zmajevoj ulici u Zaječaru.

Vilica i glava nesrećnog psa bili su razneti petardama, što je dodatno naglasilo ozbiljnost problema i potrebu za zaštitom životinja od zlostavljanja.

Oni su u svojoj objavi istakli da su petarde, najverovatnije, bacala deca.

Ovim povodom Jelena se oglasila i ukazala na ozbiljnost situacije.

 Svedoci smo svakodnevnog ubijanja životinja od strane dece. Okrutnost, nedostatak empatije i pronalaženje zadovoljstva u ubijanju nedužnih i nejakih bića, pokazuje ozbiljan psihološki poremećaj kod deteta. Neophodno je da se ustanovi od strane nadležnih organa kolika je uloga roditelja u učenju dece takvoj okrutnosti i ti roditelji moraju da snose krivičnu odgovornost. Dalje, deca koja pokazuju takvu vrstu sklonosti moraju da budu zavedena kao maloletni prestupnici i da ima se izrekne mera ozbiljnog psihološkog posmatranja – počela je ona i dodala:

– Naučno je dokazano da se rani oblik psihopatije i sociopatije kod osobe ispoljava već u najranijem dobu deteta i da su roditelji dužni da to prepoznaju i obaveste socijalnu službu, direktora i školu. Ubijanje i mučenje životinja zajednička je karakteristika iz detinjstva svakog masovnog ubice. Pravovremenom rekacijom roditelja, škole i nadležnih organa, te uvođenje zakona i ozbiljnog kažnjavanja staratelja veliki je korak ka sprečavanju razvoja psihopatije i sociopatije kod dece i bezbednosti društva – napisala je ona.

Printscreen-Instagram-karleusastar
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter