Izvor: kurir
16.04.2024 u 18:15
0

JK UDARILA NA MAJU BEROVIĆ, PA PECNULA I CECU: „Usudila se da pored svoje drugarice izgovori i MOJE IME!“ Haos u najavi

JK UDARILA NA MAJU BEROVIĆ, PA PECNULA I CECU: "Usudila se da pored svoje drugarice izgovori i MOJE IME!" Haos u najavi

Između ostalog, prokomentarisala je i izjavu koleginice Maje Berović da su „Jelena i Ceca najbolje obučene žene s estrade“ i, po svemu sudeći, nije se baš složila s njom.- Mi svi znamo zašto ona to tako kaže, ona je tu nepripadajuće ubacila i Cecu. Ona može biti njena drugarica, ali kada je reč o stilu i ukusu, neka je stavi u drugu kategoriju.

 

KARLEUŠA SE POJAVILA U CENTRU BEOGRADA PA OTVORILA DUŠU: Ja sam to jedva preživela, ne želim da se to desi nijednoj ženi!

 

Svakako, Maji hvala što se usudila da pored svoje drugarice izgovori i moje ime, prosto se otima kontroli, to je nešto neverovatno – istakla je Karleuša, pa se potom još jednom osvrnula i na najnoviju dramu sa Darom Bubamarom

– Mora da se zna da ja nikada nikoga ne napadam prva, ja sam uvek neko ko se brani, ali ta moja odbrana je često agresivnija od tog napada. Prosto, komentarisati posle svega, moj odnos sa Radojkom gde sam ispala dobar i fer čovek, smtaram da njeno ponašanje govori o njoj, ali mislim da ne treba da me izaziva. Takođe, bizarno je da čas govorim o Kanjeu Vestu i Đorđini, a onda o Radojki, nekako, ne ide – rekla je JK i dodala:

– Ona je verovatno kompetentna da priča o tome šta je svetsko, a šta nije, vidimo po njoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter