Izvor: trpeza
16.04.2024 u 18:22
2

ZDRAVA I UKUSNA SALATA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ

Iseckajte kriške hleba u kockice pa stavite u činiju. Dodajte pileća prsa, maslinovo ulje,

Jelena Karleuša danas se pojavila u centru Beograda kako bi najavila koncert u Nišu. Nakon toga pevačica je stala pred medije i odgovorila na svako pitanje.

Između ostalog, prokomentarisala je i izjavu koleginice Maje Berović da su „Jelena i Ceca najbolje obučene žene s estrade“ i, po svemu sudeći, nije se baš složila s njom.

JK UDARILA NA MAJU BEROVIĆ, PA PECNULA I CECU: „Usudila se da pored svoje drugarice izgovori i MOJE IME!“ Haos u najavi

Mi svi znamo zašto ona to tako kaže, ona je tu nepripadajuće ubacila i Cecu. Ona može biti njena drugarica, ali kada je reč o stilu i ukusu, neka je stavi u drugu kategoriju. Svakako, Maji hvala što se usudila da pored svoje drugarice izgovori i moje ime, prosto se otima kontroli, to je nešto neverovatno – istakla je Karleuša, pa se potom još jednom osvrnula i na najnoviju dramu sa Darom Bubamarom.

– Mora da se zna da ja nikada nikoga ne napadam prva, ja sam uvek neko ko se brani, ali ta moja odbrana je često agresivnija od tog napada. Prosto, komentarisati posle svega, moj odnos sa Radojkom gde sam ispala dobar i fer čovek, smtaram da njeno ponašanje govori o njoj, ali mislim da ne treba da me izaziva. Takođe, bizarno je da čas govorim o Kanjeu Vestu i Đorđini, a onda o Radojki, nekako, ne ide – rekla je JK i dodala:

– Ona je verovatno kompetentna da priča o tome šta je svetsko, a šta nije, vidimo po njoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ZDRAVA I UKUSNA SALATA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ”

  1. Ta Đorđina od Kanje Vesta žena , ovako sada plava , pa naša Stamenkovska da se sama ošiša, da se navuče na platforme i da obuče hulahopke biće bolja riba od Đorđine , mislim na Stamenkovsku što vodi Dnevnik na RTS 1 .

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li se ta voditeljka preziva Stamenkovski nisam sigurna , nosi često roze kostim , lepša je od Đorđine . Milsim da ima neko Makedonsko prezime ili sam umislila . Ali samo je zamislite u stilu Đorđine pa ćete videti Kanje Vest bi se odljubio i zaljubio u našu voditeljku samo da se ošiša .na vuče hulahopke , stavi telelefon u ruke i platforem navuče .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter