Izvor: ALO.RS
29.09.2023 u 21:52
0

JOŠ JEDNO MAGIČNO VEČE: Drugi zaredom koncert Prija počela važnom porukom (VIDEO)

Mlada folk zvezda Aleksadra Prijović večeras će održati drugi zaredom solistički koncert, a nastup je počela pesmom koja ju je i proslavila „Za nas kasno je“, a čim je publika čula prve taktove, pozdravili su je gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Ona je blistala u dugoj crnoj haljini, preko koje je imala šlep koji je na kraju i skinula. Onda je ostala u nešto kraćoj toaleti koja je isticala njenu vitku liniju.

Inače, iako je sinoć održala prvi koncert, večerašnji je prvi zakazan. Ipak, zbog slobodnih termina, pevačica je morala da treći koncert pomeri za prvi dan, zbog čega su se neki od fanova razočarali.

PRIJOVIĆKA PRED DRUGI KONCERT UPUTILA EMOTIVNU PORUKU: Podelila dirljive kadrove iz i opisala kako se oseća (VIDEO)

Zato je publiku večeras pozdravila posebnom porukom.

Dobro veče svima još jednom. Dobro mi došli. Večeras će biti posebno veče. I hvala vam što ste vi prvi rezervisali svoja mesta. Večeras ću se posebno potruditi da napravimo što bolju žurku. I večeras ćemo da plačemo i da pevamo – dodala je ushićeno ona.

Borka Mihajlović,  majka Aleksandre Prijović, i večeras je došla da podrži svoju mezimicu na koncertu.

Majka Aleksandre Prijović sinoć je oduševila elegantnom pojavom i prirodnom lepotom, a večeras se takođe pojavila u sivom odelu da podrži svoju naslednicu na drugom od tri rasprodata koncerta u beogradskoj Štark areni. Borka se odmah po dolasku sumirala utiske od sinoć sa prisutnim medijima, te istakla da je preponosna na pevačicu:

Nemam šta da kažem, sve ste videli. Predivno sam se osećala. Bili smo prepuni emocija – rekla je Aleksandrina majka.

A pevačici su podršku pružili i baka i deka, koji su takođe došli na koncert.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter