Izvor: Blic.rs
29.09.2023 u 22:23
0

ĐANI OTVORIO DUŠU PA IZNEO ŠOKANTNE DETALJE IZ BRAČNOG ŽIVOTA: „Neka me ispoštuje kad već tolike pare donosim u kuću“

Folker Radiša Trajković Đani izneo je detalje svog intimnog života sa suprugom Slađom Trajković i šokirao javnost izjavom.

– Slađa ima novu taktiku kako da me natera da uštedim energiju. Kad dođem s tezge i kad hoću da se volimo, ona mi ne da da joj priđem, nego me tera na spavanje. Uskraćuje mi intimne odnose da bih se odmorio, muka joj je, kaže, da me gleda kako se bodem i idem na infuzije – rekao je Đani.

SEKA ALEKSIĆ NAPRAVILA PRAVU POMETNJU: Osvrnula se na muziku Aleksandre Prijović, a evo kako je reagovala na Karleušinu IZJAVU

– Žena ne shvata da mi to pomaže i da me to regeneriše, nikako ne mogu da je ubedim, pa sam odustao. Sad sam počeo da joj pričam kad sam odmoran, pa se tad prepustimo strastima i sve bude u redu. Ipak bih voleo da me češće na ovaj način ispoštuje kad već tolike pare donosim u kuću – ispričao je folker kroz smeh.

Inače, Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa u maju su proslavili 27 godina braka, iz kojeg imaju troje dece.

Oni važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a on koristi svaku priliku da istakne koliko mu je stalo do svoje voljene supruge.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter