Izvor: Srbija danas
08.11.2023 u 08:04
0

KARLEUŠA BESNA I TUŽNA: Zbog objave na društenim mrežama izgubila 200.000 pratilaca

Karleuša je nakon objave o užasima u Gazi izgubila 200.000 pratilaca

Rat između Izraela i Hamasa ne prestaje, a svet je nem zbog užasa koji se trenutno dešava u Gazi. Brojne javne ličnosti apeluju, kao i čitav svet, da se zaustavi ubijanje nedužnih civila, a mnoga deca su izgubila život u bombardovanju Gaze.

Jelena Karleuša i Sloba Radanović najveći su zagovornici da se prekinu sukobu, kada su u pitanju naše poznate ličnosti, a Jelena se sada oglasila i otkrila poražavajuću informaciju. Izgubila je 200.000 pratilaca jer je delila slike i snimke užasa koje taj narod preživljava pred očima celog sveta,

– Od momenta kada sam počela otvoreno da pišem o zločinima nad Palestinskim narodom i delim slike i snimke užasa koje taj narod preživljava pred očima celog sveta, otpratilo me je skoro 200.000 ljudi. Nastaviću svakodnevno da objavljujem isto dok ubijanje hiljade nedužnih civila, a među njima najviše dece, od strane Izraela ne prestane. Kada neko kaže da ovo nije njegov rat i da neće da se meša, zaboravlja da je ovo njegova planeta. A planeta gde se ubijaju deca i planeta gde roditelji skupljaju komade svoje dece u kesama jer je neko tako odlučio, planeta gde ljudska rasa ćutke posmatra ubijanje dece i ne čini ništa da to zaustavi jeste moj problem i jeste moj rat. Jer ja jesam izgubila 200.000 pratilaca, ali šta je to u odnosu na majke koje svakog sekunda gube svoju decu? Jedna planeta, jedna ljudska vrsta, jedna vera – vera da smo i dalje ljudi. Zaustavite genocid u Gazi – napisala je slomljena Jelena na svom Instagramu.

pritnscreen/instagram

Podsetimo, napadi Izraela na pojas Gaze su za manje od mesec dana odnele veliki broj žrtava, a među njima skoro 4.000 dece. Objavljeni su podaci da je više dece poginulo u Gazi za tri nedelje nego u poslednje četiri godine u sukobima širom sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter