Izvor: Srbija danas
08.11.2023 u 09:12
0

OTKRIVENO KOLIKO JE VISOK ĐANI, a tek kada čujete koji BROJ cipela nosi – ostaćete u čudu

Ovo smo se uvek pitali

Radiša Trajković Đani je pre nekoliko godina u jednom intervjuu pričao o svojim slikama na društvenim mrežama, a tom prilikom otkrio je stvar koju niko do tada nije znao.

Naime, Đani, koji je u srodstvu sa Draganom Bjelogrlićem objavio je fotku sa njim na Instagramu, a potom objasnio da voli da se slika sa porodicom, a ne da fotografiše odeću.

„Koga zanimaju moj sako i moje cipele? Posebno ne 39.“ – izjavio je tada Đani i tako otkrio koji broj cipela nosi.

Osim toga, pevač Radiša Trajković Đani, otkrio je jednom prilikom i koliko je visok:

– Skoro sam upoznao devojku, moja je velika ljubav. Ima dva metra i deset centimetara, bije me svaki dan – našalio se pevač tada pred kamerama, pa dodao da je savršeno to što je on visok 1,70 centimetara, a ona 1,90 centimetara – izjavio je Đani i tako otkrio koliko je zapravo visok.

Podsetimo, kako su mediji nedavno preneli pevač Đani je kupio tri stana na kredit.
U jednom stanu Đani živi sa suprugom Slađom i ima 100 kvadrata i vredi čak 460.000 evra, a druga dva stana kupio je svojim sinovima i oni koštaju po 290.000 evra – a sinoć je svojoj ćerki Sofiji proslavio punoletstvo i tom prilikom otkriveno je da je i ona od majke Slađe i njega dobila na poklon stan u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter