Izvor: BSC HAPPY
23.12.2023 u 20:38
0

„PRAZNICI NAM STIŽU“: Karleuša okitila tri jelke (VIDEO)

Budući da uvek prati šta se dešava na svetskoj sceni srpska pevačica Jelena Karleuša poklekla je pred trendom tihog luksuza i dekorisala svoj dom minimalistički. Na jelke je stavila samo lampice, a džinovski ukrasi našli su se ovog puta na podu.

Snimak praznične dekoracije obajvila je na svom instagram nalogu i oduševila pratioce.

SAMO ZA ZORANA: Poslušajte pesmu koju je Karleuša posvetila pokojnom Ćandi, nikada je nije izvela javno

Nemam nikakav osećaj da se bliži Nova godina… imam osećaj kao da je neki mart. To me nije sprečilo da sredim praznično obe kuće (u drugoj živi Alfa, to je ona veća i lepša) i da potrošim nepotrebno puno para zbog čega se sad nerviram kao i svake godine. Sve u svemu, praznici nam stižu…– napisala je Karleuša na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter