Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
23.12.2023 u 21:34
0

SADA JE I ZVANIČNO: Evo ko je atraktivna brineta za kojom je Bred Pit izgubio glavu (FOTO)

Iako je bila udata za holivudskog glumca Pola Veslija, o atraktivnoj Ines de Ramon počelo je da se piše tek nakon što se slikala sa Bredom Pitom na koncertu Bona Voksa. Upravo u njenom društvu Pit je u Parizu proslavio svoj 60. rođendan.

Vest o tome da je Bred Pit proslavio svoj 60. rođendan u društvu devojke – Ines de Ramon i bliskih prijatelja preneli su svi svetski mediji, a fotografije njegovog boravka u gradu ljubavi dospele su i do društvenih mreža.

Zanimljivo je da su Pit i Ramon već duže vreme u ljubavnom odnosu, ali javnost je tek sada imala piliku da ih vidi zajedno ispred jednog apartmana u Parizu.

Izvor blizak Pitu je za magazin „Page Six“ otkrio i jedan detalj o njihovoj vezi.

– Ovo je Bredova prva i prava veza nakon razvoda – rekao je on nedavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Ko (@anitakojewelry)

Ali ko je zapravo Ines de Ramon, lepotica koja bi mogla da uspe da skine holivudsku zvezdu ‘sa tržišta’. Svoju karijeru gradi u svetu nakita i trenutno radi kao potpredsednica Anita Ko Jewelry, prema njenom LinkedIn profilu. Takođe je provela četiri godine u švajcarskoj kompaniji za luksuzni nakit de Grisogono, a godinu dana je radila u odeljenju nakita u Kristiju.

HOLIVUDSKI ŠMEKER OTKRIO KOJOJ ULOZI SE NIKADA NE BI VRATIO: „Nema te droge“ (FOTO)

A osim nakita, opsednuta je zdravim načinom života do te mere da ima licencu za rad kao nutricionista. Da zaista zna šta i kako da jede, jasno se vidi na njenoj vitkoj figuri koju voli da istakne uskim odevnim kombinacijama.

Živi u Los Anđelesu i tečno govori francuski, nemački, španski i italijanski pored, naravno, engleskog. Pre nego što je živela u Americi, od 2010. do 2013. živela je u Švajcarskoj i studirala u Ženevi.

Iza nje je brak sa zvezdom „Dnevnika vampira“ Polom Veslijem za koga se udala 2019. godine. Iako se činilo da imaju brak iz snova u maju 2022. odlučili su da se raziđu, što su u septembru i potvrdili zajedničkim zvaničnim saopštenjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter