Izvor: Alo.rs
01.11.2023 u 16:42
0

KO JE NASLEDNIK BOGATSTVA METJUA PERIJA: Samo od „Prijatelja“ je zaradio SILNE MILIONE, a imao je i biznis sa strane

Zvezda 'Prijatelja', Metju Peri, pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Glumac je imao 54 godine, a njegov asistent pronašao ga je u subotu oko 16 sati u đakuziju. Iza sebe je ostavio ogromno bogatstvo koje se broji u milionima.

Metju Peri je za svaku epizodu u 7. i 8. sezoni ‘Prijatelja’ dobio 800 hiljada dolara, a za svaku epizodu 9. i 10. sezone i do milion dolara. Procjenjuje se da je za ulogu Čendlera Binga zaradio oko 90 miliona dolara.
Prema pisanju stranih medija, pretpostavlja se da je u trenutku smrti imao oko 120 miliona dolara. Uz to, Metju Peri bio je poznat i na tržištu nekretnina u Kaliforniji pa je tako tokom 2015. i 2021. godine prodao čak četiri nekretnine od kojih je svaka vredela više od 10 milona dolara.

S obzirom na to da Metju Peri nije imao dece i nije bio oženjen, svo bogatstvo pripada njegovim roditeljima, Džou Benetu Periju (koji je i sam glumac) i majci Suzan Langford.

Jednom prilikom glumac se dotakao škakljivog pitanja smrti.

„Kada umrem, znam da će se pričati samo o Prijateljima. I srećan sam zbog toga, srećan sam što sam napravio dobar posao kao glumac, ali kada umrem, voleo bih da se više piše o tome koliko sam pomagao drugima“, izjavio je Metju pre nekoliko godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter