Izvor: Happy BSC Portal
25.11.2023 u 16:21
0

LEGENDA OBARA REKORDE: Koncerti za pamćenje greju srca publike iz celog regiona (VIDEO)

Opravdao status najveće Balkanske zvezde!

Za dve veceri, legendarnog Zdravka Čolića u Osjeku će slušati više od 15.000 ljudi. Omiljeni pevač se posle osam godina vratio u ovaj hrvatski gradu gde je oborio sopstveni rekord.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravko.colic)

Sinoć, u tročasovnom koncertu uživala je cela Hrvatska, ali i publika iz regiona. Isti spektakl očekuje ljubitelje njegove muzike i večeras u osječkoj dvorani “Gradski vrt“!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravko.colic)

Čola je još jednom pokazao zasto je najveca balkanska zvezda, a ovaj grad posebno doživljava zbog toga što je Osijek rodno mesto njegove supruge.

ZAŠTO NIKOGA, PA NI NAJBLIŽE NEĆU DA VIĐAM? Potresno pismo Žarka Lauševića tokom boravka u zatvoru

O novom albumu, porodici, Osijeku ali i o svim novostima, govoriće u nedelju, 26.11. u emisiji “Premijera Vikend Specijal“ od 15.15. sati. Posle velike medijske pauze, prvu izjavu dao je upravo za ovu emisiju i televiziju Pink.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter