Izvor: Alo.rs
25.11.2023 u 16:09
0

SRAMOTA! NEMAM REČI: Maja Nikolić oštro osudila Selmu Bajrami

Selma Bajrami i snimak na kojem pokazuje dvoglavog orla podigao je ogromnu prašinu.

Snimak na kojem Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla razbesneo je domaću javnost, koja smatra da bi pevačici po hitnom postupku trebalo zabraniti ulazak u Srbiju, oglasila i pevačica Maja Nikolić.

Nikolićeva je oštro osudila Selmino ponašanje i potez, nije želela da joj daje na značaju, te nam kratko poručila.

Sramno. Nemam reči. Ne želim uopšte da je komentarišem. Što se mene tiče, može slobodno da se iseli u Albaniju i tamo da živi – istakla je pevačica.

Inače, Selma Bajrami je za nas istakla da muzika prevazilazi sve prepreke, te da će rado pevati i srpske pesme.

– Kao što većina mojih pratilaca/fanova zna, moji koreni su sa Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, te ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kada dođem u Beograd, ako mi neko zatraži, na primer, „Odakle si, sele“, rado ću je otpevati – rekla je ona između ostalog za Alo!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter