Izvor: Kurir.rs
22.08.2023 u 18:53
0

ĆERKA POZNATOG GLUMCA ZAVELA OVOG LEPOTANA: Ljubavna priča Jane i Ljubomira obara s nogu!

Naš proslavljeni glumac Nenad Nenadović preminuo je od posledica korona virusa u 57. godini života. Ova vest zatekla je nespremnim njegovu porodicu koja se dugo oporavljala od ovog gubitka.

Nina Janković i Miodrag Radonjić od kolega do kumova, glumica otkrila zašto je izabrala baš njega!

Iza njega su ostale supruga Snežana, ćerke Jana i Mina. I dok Mina hrabro korača očeivim stopama, Jana je balerina koja godina živi van zemlje, a u ovim teškim trenucima je teši emotivni partner, glumac Ljubomir Bulajić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Nenadović (@jananenadovic)

Jana Nenadović je balerina, koja već neko vreme živi u Nemačkoj, u Minhenu, gde gradi uspešnu karijeru

Ona je već duže vreme u skladnoj vezi sa glumcem Ljubomirom Bulajićem, sa kojim uspešno održava vezu na daljinu, budući da on karijeru gradi u Beogradu, a ona u Minhen.

Glumca Ljubomira Bulajića imali smo prilike da gledamo u našim poznatim filmovima i serijama kao što su: „Gorki plodovi“, „Sinđelići“, „Jedne letnje noći“, „šešir profesora Koste Vujića“, „Crveni mesec“, „Aleksandar od Jugoslavije“ i drugim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter