Izvor: 24 SEDAM
19.08.2023 u 20:45
0

Nina Janković i Miodrag Radonjić od kolega do kumova, glumica otkrila zašto je izabrala baš njega!

Nina Janković i Miodrag Radonjić su dobri prijatelji već dugo niz godina, a kada je glumica izgovorila sudbonosno „da“ Matiji Dičiću, upravo joj je glumac bio svedok te 2014. godine.

Međutim, kada je njegova svadba sa Milicom Mikić u pitanju, u razgovoru s medijima – odgovorio je s osmehom, a kuma ga je i te kako podržala u ideji. 

– Pravimo veliko veselje kad prođe korona – rekao je čuveni Baća iz „Južnog vetra“, kog je Nina brzo „skočila“ da brani pošto je bio upitan da to već nije „obavio“ u tajnosti.

– Samo da pozove nas sa klase, to je već 25 ljudi. Teško je napraviti u ovim uslovima svadbu, a da ne pozovete rodbinu i prijatelje – napominje ona, nakon čega se glumački duo osvrnuo na upoznavanje, koje se odvilo nakon prijemnog ispita na Fakultetu dramskih umetnosti.

– Nas dvoje se u užem izboru nismo viđali. Bilo smo u različitim grupama. Druženje je tek počelo kad smo dobili zajedničku vežbu da opišemo jedno drugo – objašnjava Jankovićeva, kojoj je Radonjić već mesec dana kasnije bio gost na slavi u rodnom gradu.

Za razliku od ostalih „klasića“, on je imao tu privilegiju da spava u krevetu. Ostali su prenoćili u vrećama za spavanje.

– Bio sam odmah privilegovan – pohvalio se on, na šta se Nina nadovezala.

– Možda se uvalio u krevet – nije ga štedela ona.

Glumac takođe pamti i kako su se zbližili jer su godinama letovali na Adi Bojani, ali sada izbegavaju ovo mesto

– Nemam najbolje drugarice. Naravno da se šalim. Okumila sam se i s nekoliko prijateljica iz detinjstva. Međutim, Mićko i Ivan Mihailović su bili tu za mene kad je bilo najteže tokom fakulteta. Upala sam u neki problem – seća se glumica.

I Radonjić hvali svoju kumu – jer je verovala u njega i pre nego što je postao popularan kao Baća.

– I Nina je meni pomogla. Preporučila me je za uloge kad me niko nije razmatrao kao opciju. Dobio sam na njenu preporuku angažmane u predstavi „Leptiri su slobodni“, ali i u filmu „Bićemo prvaci sveta“. Ne mogu da se i setim svega šta je uradila za mene, kao i za drugare iz cele klase – iskren je Radonjić.

Na pitanje pomenutih medija šta se sa njima desilo otkad su dobili decu, Radonjićev odgovor je sve nasmejao.

– Ne viđamo se više – našalio se on, a Nina se ponovo nadovezala.

– Viđam se više s njegovom ženom nego s njim. Postala mi je dobra drugarica i mnogo je volim. Mislim da je pravi izbor za mog kuma. Svaka njegova devojka je morala da prođe test kod mene, a Mika ga je odmah položila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter