Izvor: alo.rs
20.08.2023 u 08:15
0

PROGOVORILA O POROCIMA: Jelena Đoković „Probala sam alkohol i povraćala 3 dana“

Ona se već godinama trudi da vodi što zdraviji život, koji podrazumeva da pazi šta jede, odnosno da ne konzumira meso i proizvode koji generalno loše utiču na zdravlje

Životni stil Jelene Đoković često nailazi na kritike javnosti, posebno kada je ishrana u pitanju. Ona se već godinama trudi da vodi što zdraviji život, koji podrazumeva da pazi šta jede, odnosno da ne konzumira meso i proizvode koji generalno loše utiču na zdravlje. Svoj stil života sve je više približila i suprugu Novaku Đokoviću i deci.

Nina Janković i Miodrag Radonjić od kolega do kumova, glumica otkrila zašto je izabrala baš njega!

Jelena nema nijedan porok, pa čak ne pije ni kafu. O tome je pisala pre nekoliko godina u svom blogu. Gde je dala odgovor na pitanje koje joj često postavljaju- Ne pijete kafu? Baš nikad? Čak ni ujutru? Sigurno? Kako onda ostajete budni ceo dan. Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom – ispričala je Jelena, da onda ljudi postave i drugo pitanje – Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.

Drugom prilikom Jelena je otkrila da je probala kafu kad je bila mlađa.

 Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila 4 kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta – napisla  je Jelena.

Ona kaže da nije mogla sebe da natera da joj se bilo šta od toga dopadne. Kad joj nije dobro, ne može da se koncentriše, lako se nervira i zdrava hrana joj pomaže da se vrati u fokus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter