Izvor: Alo.rs
29.11.2023 u 07:18
0

MAJA NIKOLIĆ OTKRILA PORED KOGA SE BUDI: Pevačica otvoreno o ljubavnom životu

Pevačica Maja Nikolić važi za nekoga ko se ne libi da iskaže svoje mišljenje, kao i da nema dlake na jeziku.

Naime, ona vrlo rado govori na sve teme, a sada je otkrila da je uvek bila u dugim vezama, ali i kakav tretman ima od sadašnjeg dečka.

– Obavezno mi donosi doručak u krevet, inače nikad ne dozvoljavam nikome da spava kod mene. Ja imam svoju oazu, imam svog maltezera i svoje pomerance, samo oni mogu da budu u mom krevetu jer mirišu. Ne volim da mi niko smeta. Ne moram svako veče da spavam sa svojim partnerom, a moje kuce spavaju pored mene stalno. A kad se lepo slažem sa partnerom i kada nema svađe, onda može da spava pored mene – izjavila je Maja i otkrila da je hipersenzitivna.

Kaže da je u svakoj vezi bila previše osetljiva i da zato bira sadržaj koji će da prati sa svojim dečkom kada su u četiri zida.

Ono što nikako ne može da podnese jesu akcioni fimovi i horori, nakon kojih ima košmare.

– Volim romantiku, leptiriće i u svakoj vezi sam osećala leptiriće. Kad ih više nema, ja prekidam-iskrena je pevačica koja je za 48 godina koliko ima, naučila da bude u dugim vezama, ali i da voli da je partneri lažu.

– To mu stalno govorim, laži me, svaki dan mi pričaj da sam lepa, da sam najlepša, da me voliš, nemoj ništa da mi pričaš negativno. Tako da, muškarci, samo nas lažite – zaključila je Maja za Grand.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter