Izvor: Kurir
11.04.2024 u 07:42
0

IMALA JE ŠTA DA KAŽE ZA NJEGA! – Nije štedela na rečima

Pevačica je u svom stilu prokomentarisala kolegu i njegove istupe u javnosti.

Pevačica Maja Nikolić je imala šta da kaže kada je reč o mlađem kolegi Slobi Radanović, čije joj se ponašanje nikako nije dopalo.

– Sloba Radanović je čovek koji nema svoj stav, rekla je ona. „Ma svi su super, svi su dragi, nemam problem ni s kim!“. Govorio je čak i kad ima problem. Jednostavno neće da uđe u bilo kakvu raspravu. Meni je to bizarno – rekla je Maja, pa dodala: – Mene su često komentarisali zbog dugačkog jezika, ali je bar narod sa mnom znao na čemu je. Nemam tih problema, volim da kažem sve što mislim, da narod zna na čemu smo, tako da je to kod mene dobra osobina. Za druge ne odgovaram, ali lepo je kad narodu pokažete svoje pravo lice, a ne da se pravite da ste nešto što niste – poručila je pevačica u emisiji „Pitam za druga“.

HARMONIKAŠ OTKRIO SVE TAJNE ESTRADE: Pevači su me zvali da ih sačekam za plaćanje! Ovaj folker je mogao najviše da popije
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter