Izvor:
15.04.2024 u 22:09
0

ALEK BOLDVIN NIJE KRIV ORUŽARKA JESTE: Proglašena krivom za ubistvo iz nehata, a evo kolika kazna joj preti

Hana Gutjerez-Rid, rukovodilac oružja, koja je napunila pištolj Aleku Boldvinu na snimanju filma „Rđa“, pre nego što je on ispalio metak i usmrtio snimateljku i ranio još jednog radnika – proglašena je krivom za ubistvo iz nehata.

Kako prenosi BBC, ona je proglašena nedužnom po drugoj optužbi – za manipulisanje dokazima.

Ipak, sada je potvrđena presuda iz marta ove godine – Hana je kriva za ubistvo iz nehata i preti joj 18 meseci zatvora.

Kako se navodi, njoj će kazna biti naknadno izrečena, a Aleku Boldvinu će se za ubistvo iz nehata suditi u julu ove godine.

Podsećamo, 21. oktobra 2021. godine, Hana Gutjerez je greškom napunila revolver Kolt 45 pravom municijom. Glumac Alek Boldvin je pištolj koristio prilikom snimanja scene u crkvi na setu nadomak Santa Fea.

Boldvin je uperio pištolj ka kameri i ispalio jedan metak koji je usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu. Boldvin poriče da je povukao obarač. Njegovo suđenje po optužnici za ubistvo iz nehata je zakazano za 10. jul.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter