Izvor: INFORMER
13.04.2024 u 13:05
0

MEGAN DIKTIRA ODNOS BRAĆE: Vojvotkinja od Saseksa postavila dva uslova!

Sve više se priča o potencijalnom pomirenju princa Harija i Megan Markl sa njegovom porodicom u Velikoj Britniji, a kako se šuška vojvotkinja od Saseksa postavila je dva uslova.

Brojni porodični skandali ozbiljne su prepreke na putu pomirenja prinčeva, a u centru svega je vojvotkinja od Saseksa koja, kako se priča, ima dva uslova da bi do pomirenja došlo.

Poznati autor Tom Kvin kaže da su Kejt Midlton i princ Vilijam oduševljeni potencijalnim pomirenjem, ali da Megan Markl ne želi da razmirice ostavi po strani.

– Hari bi voleo da dođe do pomirenja, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne oseti da je kraljevska porodica dovoljno ljubazna prema njoj i dok joj se ljubazno ne izvine zbog prošlosti, to se neće dogoditi – rekao je Kvin.

BILA JE NAJBOGATIJA PEVAČICA, IMALA TELOHRANITELJE, VOZAČE, DADILJE: Posle bankrota i smrti oca, postala TAROT TUMAČ

 

Mnogi smatraju da je skoro pa nemoguće da se ti uslovi ispune imajući u vidu sve skandale, piše „Miror“.

Kvin tvrdi da Megan sprečava Harija da se upusti u razgovore o pomirenju sa Kejt Midlton i princom Harijem, čak i nakon što se 22. marta saznalo da princeza od Velsa boluje od raka.

– Došlo je do pomaka zbog bolesti Kejt Midlton. Hari i Megan zaista osećaju da treba da pruže maslinovu grančicu, ali osećaj nezadovoljstva Megan Markl i dalje sprečava da se nešto stvarno dogodi. Bolest često zbližava članove porodice koji ne govore, a bilo je nade da će Kensingtonska palata povući potez zbog zdravstvenog stanja Kejt Midlton – dodao je Kvin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter