Izvor: hello
18.03.2024 u 10:00
0

MEGAN UDARA NISKO: U jeku skadala Kejtgejt vojvotknija od Saseksa izašala u javnost, izabrala nikad gori momenat

Kejt Midlton nestala, Megan Markl se vratila Dok se svet bavi aferom “Ketgejt” i plete najneverovatnije zavere oko “nestanka” princeze od Velsa, jedna članica kraljevske porodice bavi se potpuno drugim stvarima.

Megan Markl juče je lansirala novi sajt “American Riviera Orchard”, ali izgleda da nije baš ubola pravi momenat.

Ne samo zbog toga što se sve dešava u jeku spekulacija u vezi sa Kejt Midlton, već i zbog činjenice da je istog dana princ Vilijam u Londonu dodeljivao priznanja koja nose ime njegove pokojne majke, princeze Dajane.

BOLJI DASA OD VILIJAMA: Ko je suprug Rouz Hanburi, navodne ljubavnice princa od Velsa?

Brend koji je vojvotkinja od Saseksa predstavila nosi neobičan naziv, u prevodu “Voćnjak američke rivijere”. To se odnosi na Santa Barbaru, mondenski okrug Kalifornije, poznat ne samo po raskošnim vilama i božanstvenim plažama, već i po kvalitetnim dolinama i jedinstvenoj klimi.

Megan i princ Hari život su po odlasku iz Britanije nastavili upravo u Santa Barbari, u elitnom naselju Montesito.

Nalog na Instagramu, platforma na koju se Megan vratila, za jedan dan  “zaradio je” više od 336.000 pratilaca, a kako se navodi, fokusiraće se na lajfstajl i omiljeni hobi supruge princa Harija, kuvanje.

U opisu profila stoji Megan, vojvotkinja od Saseksa

americanrivieraorhard/instagram

Fanovi Saseksovih pozdravili su njen novi poslovni poduhvat, ali je od onih drugih odmah usledio hladan tuš.

Osim prozivki što i dalje koristi titulu, iako su okrenuli leđa porodici, Megan je dobila i “šamare” što je odlučila da lansira brend u vrlo nezgodnom trenutku po kraljevsku porodicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter