Izvor: happbsc
18.03.2024 u 10:50
0

KEJT KONAČNO VIĐENA U JAVNOSTI: Sa Vilijamom obišla omiljenu lokaciju, a jedan potez otkriva istinu od njihovom odnosu

Javnost, koja je zabrinuta za zdravlje Kejt Midlton, može delimično da odahne jer, kako prenosi Dejli Mejl, princeza od Velsa je izgledala srećno, zdravo i opušteno tokom odlaska u lokalnu poljoprivrednu prodavnicu. "Nakon svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što sam ih video tamo. Kejt je bila u kupovini s Vilijamom i izgledala je srećno i dobro", rekao je izvor koji je kraljevski par sreo po prvi put u javnosti od princezine operacije abdomen

„Deca nisu bila s njima, ali ovo je dobar znak jer je princeza bila dovoljno zdrava da dođe do radnje“, kazao je izvor. Iako kraljevski par nije fotografisan, mnogima je ova vest ohrabrujuć znak da princeza preduzima prve korake pri povratku kraljevskim angažmanima.

Kejt i Vilijam su navodno viđeni na jednom od svojih omiljenih mesta, oko kilometar od svoje vikendice Adelaide, u Vindzoru u subotu nakon što su gledali njihovo troje dece – Džordža (10), Šarlot (8) i Luisa (5) – kako se bave sportom.

Uočavanje u prodavnici farme Vindzor pružiće preko potreban podsticaj britanskoj javnosti koja je sve više zabrinuta za princezino zdravlje usred cunamija spekulacija o njenom nepoznatom stanju.

Svedok koji je video par rekao je sinoć za The Sun:

-Posle svih glasina koje su se širile, bio sam zapanjen kada sam ih video tamo. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom i izgledala je srećno i izgledala je dobro. Deca nisu bila sa njima, ali to je tako dobar znak da je bila dovoljno zdrava da iskoči u radnju.

Iako nije snimljena nijedna slika para, pridržavajući se svog zahteva za privatnošću dok se Kejt oporavlja, njihov prijavljeni izgled je ohrabrujući znak da ona čini prve korake ka povratku zvaničnim kraljevskim obavezama.

Očekuje se da će se princeza, koja je svoj poslednji javni angažman obavila u Sandringemu na Božić, vratiti na javnu dužnost posle 17. aprila, kada njena deca posle uskršnjih praznika krenu u školu Lambruk u blizini Askota.

Ipak, postoji mogućnost da bi Kejt sada mogla da se vrati ranije i da bi se čak mogla videti kako ulazi na godišnju uskršnju službu u kapeli Svetog Đorđa na imanju Vindzor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter