Izvor: BLIC
13.04.2024 u 09:14
0

MELINA TRAŽI PRIZNANJE ZA SVOJ RAD: „To ne pravi moj identitet“

Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od čuvenog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Haris u poslednje vreme pokreće mnoštvo komentara, ponajviše mnogobrojnim izjavama o Melini i njihovom zajedničkom životu.

Melina godinama gradi ime u svetu mode, a o povezivanju sa Harisom u medijima ima stav.

– Meni ništa nije draže nego da budem supruga Harisa Džinovića. Ne znam zašto je to sporno? Žene se bune kada ih nazivaju po suprugu – rekla nam je ona jednom prilikom.

– Ja sam prvo supruga jednog velikog čoveka u svakom smislu, ne samo po karijeri, i meni je ponos toliki da ne mogu da vam objasnim. Mene Haris zove Melša i ja se javljam na telefon sa: „Ćao, ja sam Melša Harijeva“, a s druge strane to kako će vas zvati niti ruši, niti pravi vaš identitet – dodala je bila Melina.

Haris je otkrio da je Melina bila inicijator razvoda, a onda je u javnosti isplivalo da ona ima novog partnera.

 

ACA LUKAS ZGROŽAVA JAVNOST SVOJIM EKSPLICITNIM PONAŠANJEM: Opisao kakav je DRIPAC bio prema prvoj supruzi! ŠOK ISPOVEST

 

Melina navodno već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je nedavno izvor , a ovde se nije zaustavio.

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Planirala je još jedno dete sa Harisom

Melina je, inače, otvoreno pričala da je planirala još jedno dete sa Harisom, pored ćerke Đine i sina Kana.

– Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno, hoćemo… Deca i porodica su nam smisao života, definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva – kazala je pre par godina Melina za „Blic“.

Haris platio Melini zatezanje stomaka

Melina je, inače, svojevremeno kod plastičnog hirurga oblikovala grudi i zategla donji deo stomaka, o čemu već godinama ćuti.

Naime, kada se drugi put porodila, trebalo joj je nekoliko meseci da povrati staru liniju. Pošto je sa Harisom donela zajedničku odluku da više ne proširuju porodicu, konsultovala se sa njim vezano za operacije, pa ga je molila da joj plati iste u inostranstvu.

Haris je tada džentlmenski preuzeo na sebe plaćanje, rešivši da to bude njegov poklon.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter