Izvor: Blic.rs
24.11.2023 u 22:19
0

MIĆA MEGATREND TVRDI DA GA JE BIVŠA POKRALA: Jovanović moli prijatelje za pomoć, otkriveni šok detalji

Vilu vlasnika "Megatrend" univerziteta Miće Jovanovića, koja je na javnoj prodaji, želi da kupi njegova nekadašnja vanbračna supruga Ana Veselinović, koju je optužio da ga je opljačkala.

Ona je navodno ponudila dosta manju cenu od procenjene vrednosti, tačnije 120.000 evra, iako u oficijelnom dokumentu stoji da nekretnina vredi 52.731.990 dinara, što je oko 450.000 evra.

Mića prema bivšoj zakonitoj supruzi Milici Đorđević ima sudsku obavezu da isplati dug od 800.000 evra na ime podele imovine nakon razvoda, a kako on to nije učinio, izvršitelji su mu pokucali na vrata i oduzeli kuću na Senjaku, koja je sada na javnoj prodaji.

MIĆA MEGATREND OSTAJE BEZ KUĆE? Jovanović bivšoj ženi duguje 800.000 evra, predmet predat izvršiteljima!

Ana Veselinović je potvrdila ova saznanja.

– Hvala vam što ste mi se obratili sa konkretnim pitanjem. Sledećeg četvrtka je licitacija kuće na Senjaku. Zainteresovana sam za kupovinu, ali sam zakasnila za depozit. Nadam se da će se to uspešno realizovati. Veliki pozdrav – napisala je u poruci Ana.

Jovanović, inače, ne odustaje od svoje vile i traži način da ona ostane u njegovom vlasništvu. On navodno moli bogate prijatelje da mu pomognu i kupe je za njega.

– Sve što se dešava u ovom slučaju je jako komplikovano. Mića ne želi da ostane bez te nekretnine. Ima moćne prijatelej u zemlji i inostranstvu, naročito u Parizu koje moli da mu pomognu. Konkretno, od njih je tražio da oni plate nekretninu koja je trenutno na javnoj prodaji, a da je on kada finansiski bude ponovo stavbilan otkupi. Njegova želja je da je ostavi sinu u nasleđe, ali videćemo kako će se ovaj proces završiti – priča izvor blizak Jovanoviću, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter