Izvor: Kurir
30.03.2024 u 07:36
0

„MOJA VILA JE DANAS STARAČKI DOM!“ Kristijan Golubović otkrio nepoznate detalje iz svog života: U mom bazenu se KUPAJU STARCI

Kristijan Golubović neretko je javno govorio o anegdotama iz svog života, a sada je otkrio dugo čuvane tajne.

Naime, Kristijan je priznao da je u jednom trenutku života ostao na ulici sa svega 50 evra u džepu, iako je pre toga imao čitavo bogatstvo.

– Moja mama je grubo izračunala da sam do sada u životu potrošio između 15 i 30 miliona evra. S onim što sam izgubio, što sam proćerdao, što sam napravio, što je prošlo kroz naše ruke – istakao je on, pa dodao:

– Ostavili su me na ulici, i moju ženu i dete sa godinu dana, sa 50 evra u džepu. Živite u kući od 1.300 kvadrata, u vili, a onda se u momentu nađete u buđavoj ćeliji, kamioni vam iznose stvari iz vile, koja je kasnije otišla na licitaciju i koja je sada starački dom. Danas se u mom bazenu, koji ima znak K, kupaju starci koji su bolesni od reume, artritisa – istakao je Golubović.

Podsetmo, Kristijan je nedavno dobio sina sa svojom 27 godina mlađom izabranicom Kristinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter