Izvor: Alo
30.03.2024 u 09:05
3

PRVI OKRŠAJ MELINE I HARISA I TO NA JAVNOM MESTU Napravili scenu pred svima: Jesi li to stipsa?! Celu mladost sam provela…

Haris i Melina Džinović, razveli su se posle 22 godine ljubavi, a pevač je nakon ročišta izjavio kako je Melina veliki materijalista, te da je sa njim bila zbog novca.

Ona je jednom prilikom otkrila da je nastala svađa oko njene kupovine između Harisa i nje.

 Zadnje dve godine imam farmerke i srećna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost“. Ja se okrenem i kažem mu: „Jesi li ti to stipsa, je l’ ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?“ Čovek je samo rekao: „Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam“. Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila – ispričala je svojevremeno Melina.

– Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale – zaključila je Melina za „K1“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PRVI OKRŠAJ MELINE I HARISA I TO NA JAVNOM MESTU Napravili scenu pred svima: Jesi li to stipsa?! Celu mladost sam provela…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter