Izvor: Kurir.r
27.06.2023 u 17:07
0

BLISKI SUSRET BIVŠE ŽENE I RASTURAČICE BRAKOVA: Monika Beluči oči u oči sa 30 godina mlađom ženom zbog koje ju je MUŽ OSTAVIO

Monica je na reviju Žakmus stigla u elegantnom smeđem odelu sa zanimljivim sakoom. Tina je bila u belom kompletiću koji je više otkrivao nego pokrivao.

Bivše supruge Vensana Kasela (56) srele su se u Parizu. Francuski glumac i reditelj bio je u braku s Monikom Beluči (58) od 1999. do 2013, a dobili su kćeri Devu (18) i Leoni (13).

„NESTVARNA LEPOTA“: Monika Beluči objavila fotografiju ćerke, svi su opčinjeni! (FOTO)

Odnedavno i druga bivša žena mu je Tina Kunaki (26), s kojom je raskinuo ovog proleća nakon šest godina veze i pet godina braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dopemgz

U blizini piste, iz usidrenih čamaca, gledale su reviju koju su nosile između ostalih i Kendal Džener i Điđi Hadid. Reč je bila o kolekciji proleće/leto 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Strani mediji navode kako je Tina čekala da se njoj i Monici pogledi susretnu, ali to se nije dogodilo.

Tina se nakon raskida oblači vrlo izazovno, što nije bio slučaj dok je bila s Vesanom. Poznato je da je Tina u dobrim odnosima s Devom, koja se takođe bavi manekenstvom.

Iako su Vensan i Tina mislili da 30 godina razlike među njima nije problem, ove godine su prekinuli vezu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter