Izvor: Happy BSC Portal
25.10.2023 u 22:21
0

MONIKA BELUČI POKAZALA ŠTA SE DEŠAVA IZA KAMERE: Sa njom je i njen partner (VIDEO)

Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena sveta.

Slavna glumica Monika Beluči nedavno je zvanično potvrdila vezu sa rediteljem Timom Bartonom, nakon što su mediji pisali da su mesecima zajedno.

Glumica sa svojim partnerom sarađuje na novom projektu, a sada je na svom Instagram profilu podelila detalje sa snimanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)


Naime, Monika Beluči pokazala je ša se dešava iza kamere i kako izgledaju snimanja, a pored nje pojavio se i reditelj Tim Barton. Glumica je blistala u crnoj, elegantnoj haljini koja ističe njenu vitku fitku figuru i oduševila sve raskošnom lepotom.

ROBI VILIJAMS PATI OD TEŠKE BOLESTI: Evo šta planira da uradi slavni pevač (FOTO)

Podsetimo, Tim Barton i Monika Beluči započeli su vezu u oktobru prošle godine, a poznaju se već 16 godina. Reditelj je prethodno bio u braku sa njenom koleginicom Helenom Bonam, dok se Monika pre nekoliko godina razvela od glumca Vensana Kasela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter