Izvor: bsc happy
26.10.2023 u 08:33
0

NIKOLIJA U SUZAMA O SVOJOJ MAJCI: Ćerka Vesne Zmijanac pričala o odnosu sa majkom pa zaplakala

Nikolija Jovanović emotivno o svojoj majci

Nikolija Jovanović ne krije da je vezana za svoju majku, i da joj je oduvek bila uzor u životu.

Pevačica se na jednom video dotakla sopstvenih vrlina i szjavilala kako je u mnogim stvarima bolja i spušnije aod svoje majke, ali sve to opet zahvaljujući tome što je imala od koga da uči.

U naletu emocija Nikolija je počela da plače i otvorila dušu:

– Konstantna tema ceo moj život je poređenje sa mojom mamom. Da, moja mama peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih. Mogu da vam kažem samo da ja ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali ja sam bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama, ja sam bolja žena nego moja mama, ja sam svašta nešto krucijalnije bolja nego moja mama. Znate li zašto sam ja bolja? Zato što je ona moja mama. Zato što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona, ona me je naučila da budem bolja. Tako da, j**ite se vi sa vašim lošim komentarima i upoređivanjem – rekla je uplakana Nikolija.

Tik-tok

Vesna je 1989. godine dobila ćerku Nikoliju koja je danas u braku sa kolegom Reljom Popovićem i imaju dve ćerke, Reu i Hanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter