Izvor: Informer
05.03.2024 u 14:59
0

NIKAD NE BISTE POGODILI KO STOJI IZA ČUVENOG HITA VESNE ZMIJANAC: Ovaj poznati roker je autor pesme koju OBOŽAVAMO

Vesna Zmijanac je vlasnica mnogobrojnih hitova, ali je malo ko znao da je jednu od njenih pesama napisao naš poznati roker.

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac važi za jednu od najvećih regionalnih zvezda. Tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, Vesna je bila u samom vrhu estrade, a najveća konkurencija su joj bile Lepa Brena i Dragana Mirković.

Pevačica u svojoj bogatoj karijeri ima nebrojeno mnogo hitova koji se i posle više decenija rado slušaju.

Jedna od najpoznatijih numera koju izvodi Zmijanac je pesma „Da budemo noćas zajedno“. Ovaj vanvremenski hit napisao je niko drugi do Momčilo Bajagić, poznatiji kao Bajaga.

– Godina je prošla, a na mome srcu leži ista želja. Ne mislim na tebe, ne želim te čak ni kao prijatelja. Mojom ulicom ne prolaziš, ali mi u snove dolaziš. Meni, dušo, duguješ još to, da budemo noćas zajedno – glase stihovi Vesninog hita, koje je napisao Bajaga, što je pevačica više puta ponosno isticala.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter