Izvor: Kurir
31.03.2024 u 15:52
1

OBRAZOVANIJA SAM I BOLJA OD MOJE MAJKE, JASNO? NIKOLIJA JOVANOVIĆ šokirala sve komentarima o VESNI ZMIJANAC – nije se pojavila na njenom koncertu

Vesna Zmijanac napravila je spektakl u Sofiji, međutim iako je njena ćerka Nikolija Jovanović trebalo da bude gost na koncertu, to se nije dogodilo.

Naime, u jednom trenutku, Vesna Zmijanac je otkrila da je gost na koncertu trebalo da bude njena ćerka, Nikolija Jovanović.

– Moja ćerka je mnogo ljuta. Obećala sam joj da će ona biti gost večeras, međutim, nisam je dovela i eno je plače – priznala je Vesna, nakon čega je publika negodovala što ne vidi Nikoliju.

OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ ZA KATOLIČKI USKRS: Poslala prelepu poruku

– Pa šta ću ja kad ona ne peva ove pesme. Ona peva ono „tuc tuc“ – rekla je pevačica i nasmejala brojnu publiku.

+Inače, Nikolija je nedavno imala izliv emocija u lajvu na Tik Toku. Nikolija Jovanović je čak i zaplakala jer su je prozivali i upoređivali sa majkom.

– Moja mama ne peva bolje od mene, ona peva bolje od svih. Jasno? Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali sam ja bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. A znate zašto? Zato što je ona moja mama. Nju nije imao ko da nauči, a mene jeste – ona. Ona me je naučila da budem bolja mama. Tako da, je*** se vi svi sa vašim komentarima i upoređivanjem – rekla je tada Nikolija.

Vesna je o tom Nikolijinom obraćanju prvi put progovorila noćas u emisiji „Amidži šou“.

– Ona to misli, sada shvata i ona da to nije baš tako lako, biti majka pevačica… Ne može i jare i pare, ne može, sine, da te majka školuje po belom svetu, da ti kupi ovo, da ti kupi ono i da mamu držiš za suknju, kao što ni njoj nije lako sada, vidi sama. A ono vreme moje i ovo njeno nije ni blizu – objasnila je Vesna, pa priznala šta je to naslednica nasledila od nje.

– Nikolija je od mene nasledila ljubav prema muzici. Zna da kuva, ali se folira, dok sam ja živa, pravi se luda. Zna, i to dobro! Ja sam brbljiva, ali znam i da se namunjim malo, a ona kad se namunji, to je veselo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OBRAZOVANIJA SAM I BOLJA OD MOJE MAJKE, JASNO? NIKOLIJA JOVANOVIĆ šokirala sve komentarima o VESNI ZMIJANAC – nije se pojavila na njenom koncertu”

  1. Nikolija, mama ti je bila alkoholicarka. Momke kriminalce ljubi la dok si mala bila, pa se pravis da di zaboravila. Pokrite se usima PEVALJKE. 😂😂😂

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter