Izvor: Kurir.rs
25.09.2023 u 14:16
0

„MUŠKARCI ME VIŠE NE ZANIMAJU, PRELAZIM NA ŽENE“: Pevačica iznenadila izjavom, evo koja koleginica joj je zanimljiva!

Rada Manojlović, otkako je raskinula dugogodišnju vezu s kolegom Harisom Berkovićem, izjavila je da je muškarci više ne zanimaju.

„Bliža sam sa Milica Pavlović nego sa Aleksandrom Prijović, iako sam sa obe dobra. A rekla sam, prelazim na žene. Stalno me pitaju za muškarce, a nisu u toku da meni muškarci više nisu potrebni i sad hoću da malo pređem na žene“, rekla je Rada Manojlović kada ju je iznenađen voditelj  prekinuo i pitao: „Znači, prešla si na Milicu Pavlović“, a Rada je pojasnila:

„Meni trebaju drugarice, ženska podrška. Jake žene, popularne, ne sujetne, koje meni nešto mogu da pokažu, da me poguraju u životu, da mi kažu digni glavu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter