Izvor: BSC Happy
25.09.2023 u 13:15
0

ZABAVA ZA MILIONE: Zorica Marković rušila sve pred sobom, Rada Manojlović odmah uletela u kolo (VIDEO)

Kad se Zorica Marković dohvati mikrofona, tu nastaje lom, ali u bukvalnom smislu te reči. Naime, pevačica je gostovala u jmuzikoje emiji MOJA HAPPY MUZIKA koja se emituje na HappyTV i pesma je toliko ponela da je u jednom momentu počela da ruši sve pred sobom.

Zorica je u naletu pozitivne energije čak prevrnula i garnituru koja se nalazila ispred nje.

EMOTIVNA PORUKA PREMINLOM SUPRUGU: Tajči mu je posvetila ove reči od kojih suze same teku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moja Happy Muzika (@mojahappymuzika)


Koliki je šou nastao u studiju svedoče zvižduci i ovacije koji su odzvanjali studijom. A u jednom momentu je Rada Manojlović skočila na noge i oplela kolce, a potom i zapevala sa Zoricom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moja Happy Muzika (@mojahappymuzika)

Tokom iste emisije Rada Manojlović nije izdržala i zpalakala je dok je pevala svoju numeru. Dve pevačice su takođe zajednički završile i ovu numeru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter