Izvor: Informer
06.03.2024 u 13:20
0

NE MOGU SVOJE PESME DA ZAGRLIM: Rada Manojlović USAMLJENA, priznala da pati što nije u braku

Pevačica ljuta jer su svi ubeđeni da je u vezi s čovekom koji radi za nju, iako je to demantovala

Rada Manojlović pre nekoliko dana usnimljena je sa svojim saradnikom dok se grle, a nakon što su je mediji pitali za komentar, izjavila je da su samo prijatelji i da ona nema dečka. Međutim, izgleda da su mnogi nastavili da pišu o tome da joj je saradnik ipak dečko, zbog čega je pevačica rešila svima da se obrati putem storija na društvenoj mreži Instagram:

– Neću više komentarisati ovu temu, tako da ako ćete me čekati na aerodromu džaba čekate. Više ništa ne priznajem niti demantujem, niti objašnjavam. Nije ničija stvar da li i koga imam u životu. Stvarno sam bila više nego predobra i iskrena svih ovih godina što mislim da mi se baš nije isplatilo. Lepo sam rekla, kada bude svadba znaćete. Mislim da je to pošteno – napisala je Rada, između ostalog, na svom Instagram nalogu.

Manojlovićeva je pre nekoliko dana  opširno govorila o svom emotivnom statusu:

– Trenutno nisam, ali mislim da kada se to desi i osetim da je to to, poželeću ozbiljnije stvari. Ne bih volela da provedem život sama, plašim se samoće i mislim da mi je sada vreme za brak i porodicu. Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu svoje pesme da zagrlim. Uspeh i publika su lepi, ali ako nemaš s kim da podeliš to, čemu sve? Pčela sam radilica, ranije to nisam osećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi fale porodica i ljubav. 

Pevačica je priznala i da je, po svemu sudeći, veoma izbirljiva:

– Problem je samo u meni. Lepo mi je deda rekao posle prvog, drugog, trećeg: „Ako ti nijedan ne valja, onda je, ćerko, do tebe.“ Očigledno fantaziram… Stižu me godine, hoću da se smirim, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve sama. Trebalo bi da mi neko titra i da me razmazi – kazala je nedavno Manojlovićeva koja je dala i jasan opis muškarca koji nju može da zavede:

– Neću da lažem, fizički izgled mi je najbitniji. Bilo je puno dobrih momaka koji su pokušavali da me osvoje, ali ako nema „hemije“, džaba sve. Ne mogu da se zaljubim u dobrotu. Mora da ima oči u kojima ću videti samo sebe i ceo svet. Mora da bude i lep i zgodan! Volim da mi zavide na izboru partnera, ali mi je važno da taj neko preuzme i deo mog tereta, obaveza, da idemo istim putem ka zajedničkom cilju – zaključila je ona.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter