Izvor: Alo.rs
06.03.2024 u 12:59
0

OVO JE SNAJKA RADOŠA BAJIĆA: Glumac objavio porodičnu fotografiju, retko je viđamo u javnosti (FOTO)

Glumac Radoš Bajić retko prikazuje porodicu janosti, osim onih koji se u tom svetu, ipak povremeno se na mrežama mogu videti slike srećne porodice.

Glumac i reditelj Radoš Bajić i njegova deca – sin Nedeljko i ćerka Jelena bave se javnim poslovima, dok ostali članovi porodice nisu toliko u medijima i ipak su odlučili da svooju privatnost zadrže za sebe.

Naime, Nedeljko je krenuo očevim stopama, te se bavi glumom, dok je Jelena odabrala režiju, ipak skoro niko ne zna kako izgleda Radoševa snajka, supruga njegovog sina Nedeljka.

Nedeljko je godinama u braku sa Ivonom, sa kojom ima ćerku Lenu i sina Aleksandra.

Ivona izgleda veoma atraktivno, a naslednicom Radoša Bajića oženjen je  Predrag Jočić. Radoševa snajka veoma je skromna, a on je jednom prilikom objavio porodičnu fotografiju i pokazao kako ona izgleda. Mnogi su se oduševili Ivoninom prirodnom lepotom.

Bajić je jednom prilikom govorio o praznicima u njihovom porodičnom domu i tada je istakao da su oni uvek na okupu.

– Kada je reč o mojoj porodici, mi se ne okupljamo za Božić – mi smo uvek okupljeni. Znam da je danas retkost zbog koje se neki čude kada im to pomenem, ali deset članova porodice Bajić/Jočić živi zajedno u jednoj kući. I u slozi, ljubavi i poštovanju zajedno proslavljamo Božić – rekao je Bajić tada za Blic.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter