Izvor: Alo.rs
04.03.2024 u 11:44
0

IZA SEBE IMA BRAK I DVOJE DECE: O dečku Rade Manojlović kruže priče, pevačica ga KRIJE kao zmija noge

Spekuliše se da je pevačica sa njim u ljubavnom odnosu, iako ona to negira.

Pevačica Rada Manojlović već duži period nije imala emotivnog partnera, a jedini za koga su svi znali jeste bivši dečko Haris Berković.

Ipak, Radu je pre nekoliko dana ekipa Paparazzo lova uslikala sa mladićem, dok je sedela u kolima a dečko je ulazio u automobil nakon što je napustio isti iz nekog razloga.

Spekuliše se da je pevačica sa njim u ljubavnom odnosu, iako ona to negira.

Rada se ovim povodom oglasila za Alo!, ali nije želela da potvrdi vesti o novom dečku.

– Nemam komentar – bilo je sve što nam je rekla Manojlovićeva.

Kako navodi izvor za domaće medije, dotični Vlada ima brak iza sebe i dvoje dece.

– Vlada je Radinih godina i iza sebe ima brak i decu. Kada je počeo da radi sa Radim uveliko je bio razveden i iz tog braka koji se neslavno završio ima dvoje dece. On je iz Beograda i važi za jako poštenog i normalnog momka. Prema deci koju ima iz prvog braka je odličan otac i svaki svoj slobodan trenutak koristi da se posveti njima. Inače u gradu ga mnogi znaju i priče koje o njemu kruže su da je potpuno ispravan, odličan i veran prijatelj. I osoba na koju možeš da se osloniš u svakom trenutku – ispričao je izvor za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter