Izvor: Alo
26.02.2024 u 09:57
0

MUŠKARCI SE PLAŠE DA MI PRIĐU: Neda Ukraden u osmoj deceniji živi punim plućima, evo šta kaže o udvaračima

Neda je za medije otkrila da svakodnevno dobija komplimente od suprotnog pola, gde god da se pojavi.

Muškarci se plaše da mi priđu, kaže Neda Ukraden (73)! Legenda pop-folk muzike u intervjuu za medije govorila je o tome kako joj se muškarci udvaraju, kao i zbog čega to čine porukama, a ne uživo.

 Često dobijam poruke na Instagramu, valjda je to prateća pojava društvenih mreža, dok se uživo teško usuđuju da mi priđu. Komplimenata uvek ima, gde god se pojavim, da li je to na aerodromu ili ispred zgrade, tu su. Drago mi je što je tako, imponuje mi – kaže ona i dodaje da bi više volela kada bi se muškarci osmelili da joj se udvaraju kao što su to nekada činili.

Pevačica, koja važi za jednu od najlepših i najzgodnijih, ističe da ključ njene vitke linije leži u uravnoteženoj ishrani koju poslednjih decenija upražnjava:

– Volim mediteransku hranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu, kuvanu hranu… Ponekad posegnem i za kojim kolačem ili sebi priuštim tanjir testenine… Trudim se da sam stalno u ravnoteži, a ravnoteža je u životu uvek bitna.

U odabiru garderobe za javna istupanja pevačica uvek traži savet od ćerke Jelene. Nedina naslednica kaže za Informer da joj to ne pada teško jer njih dve imaju sličan ukus.

– Mama voli da se konsultuje sa mnom oko oblačenja, ona ima svoj stil koji sjajno iznese, ali moram da priznam da imamo sličan ukus i da se skoro uvek složimo – naglašava Jelena.

Neda Ukraden se pred svoj solistički koncert u Mts dvorani, koji je zakazala za 14. mart, osvrnula i na uspomene koje taj prostor u njoj budi:

– Ja sam po ko zna koji put u dvorani za koju me vežu divne uspomene. To je mesto u kom sam održala svoj prvi veliki solistički koncert, davne 1975. godine. Tadašnji Dom sindikata bio je najprestižnije mesto za održavanje koncerata. To je kultno mesto u kojem su mogle da nastupaju samo prave zvezde, odnosno ličnosti koje imaju ime i prezime, integritet i pevači koji imaju hitove, albume, popularnost. Na početku karijere, kada su se desili prvi uspesi, naročito kada sam postala član najveće estradne organizacije „Beogradska estrada“, javila se želja da i ja održim baš tu prvi koncert. To je bilo ostvarenje mojih snova.

Objaviću drugi deo knjige „Zora je svanula“

 

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter