Izvor: Alo.rs
26.02.2024 u 09:13
1

CELA SRBIJA KIVNA NA SLOBODU MIĆALOVIĆ: Glumica PREPOTENTNOM IZJAVOM pokrenula lavinu komentara (VIDEO)

Glumica je i nedavno izazvala gnev javnosti zbog još jedne izjave.

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je izazvala veliki haos na društvenim mrežama gostojući u jednoj emisiji.

Mićalovićeva nije neko ko pravi skandale, ali zbog njene izjave na društvenim mrežama se poteglo pitanje o prepotentnosti.

Mnogi su njenu izjavu protumačili kao poniženje mnoguih ljudi koji životnim staležom i obrazovanjem nisu u njenom rangu, te da ona sa takvim osobama ne bi mogla da provodi vreme u istom prostoriji.

@malac_je_genijeSloboda Micalovic o komentarima na drustvenim mrezama♬ original sound – Malac_je_genije

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama isečen je, pa se ne zna na koga je Sloboda Mićalović tačno mislila, odnosno da li je nekog imenovala.

– Ne mogu taj koncept u mozgu da spojim, zašto bih ja sa nekom osobom, po mom mišljenju, možda sam ja u krivu, ai ni po školovanju, ni po obrazovanju, ni po cenjenosti, svrsi postojanja, ne pripada tu, zašto bih ja delila prostor? Nažalost je to tako! Ali mislim da svi mi, gde ste vi intelektualci da dignete ruku, ali baš je došlo neko gadno vreme, gde moraš da zaćutiš – izjavila je Sloboda Mićalović na jednoj televiziji u emisiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CELA SRBIJA KIVNA NA SLOBODU MIĆALOVIĆ: Glumica PREPOTENTNOM IZJAVOM pokrenula lavinu komentara (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter