Izvor: Tanjug
07.09.2020 u 02:39
0

Veče posvećeno Vladi Divljanu 10. septembra u klubu Fest

Muzički sastav „(Ne)normalni“ održaće koncert posvećen Vladi Divljanu u četvrtak, 10. septembra od 20 časova u Bašti kluba Fest u Zemunu, gde će interpretirati njegove najlepše pesme iz svih faza bogate karijere.

Grupa je već izvodila repertoar velikog umetnika posle ukidanja vanrednog stanja, tako su svirali u klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu, a takođe i u manjim prostorima, da bi sada nastavila ovo nostalgično, i pre svega veoma emotivno putovanje, kroz jednu od najznačajnijih ličnosti na ovim prostorima.

PROČITAJTE JOŠ…

KORONA VIRUS: Najmanje novoobolelih u Sloveniji i Srbiji, trocifren broj u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini

Vučić govori o nastavku dijaloga, Hoti provocira: Kako je počela poseta Briselu?

Otac trojice mladića osumnjičenih za ubistvo na Banjici: Moji sinovi su pucali u samoodbrani!

ODLAZAK GENERALA ARMIJE: Preminuo Dragoljub Ojdanić posle kraće bolesti

GNUSNO! Obrenovčani pronašli OBEŠENOG PSA, građani UPLAŠENI!

KRALJ BELOG SPORTA PRAVI ŠOU NA TERASI: Đoković đuskao pred meč osmine finala US Opena! (VIDEO)

Bend „(Ne)normalni“ snima i svoj drugi autorski album, tako da će publika, osim hitova iz opusa Divljana, moći da čuje i veoma sveže pesme grupe, ali i nekoliko starih kompozicija.

Koncertiu Bašti rok kluba Fest se uspešno nastavljaju posle dozvole da se smeju održavati kulturne aktivnosti, a ove večeri broj posetilaca je ograničen.

„(Ne)normalni“ su u sastavu: Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara, Milan Jančurić – saksofon, klarinet, flauta, prateći vokali, Attila Benke – bubnjevi, Branislav Pavlović – bas gitara, Miloš Jovanović – klavijature, prateći vokali i Igor Martinko – električna gitara.

Karte se mogu kupiti po ceni od 500 dinara, na dan koncerta je 600 RSD, u samom klubu Fest, Felix shopu – TC Sremska, ili putem online.

U Festu je krajem avgusta održan prvi koncert veće grupe posle ukidanja zabrane, a to je alternativni rok sastav “E-Play”, da bi proteklog vikenda uspeh napravili i “Ničim izazvan” (gosti su bili upravo (Ne)normalni), kao i Artan Lili.

Posle noći posvećene Divljanu, odmah sutradan u Festu sviraju legende koje slave više od 30 godina na sceni – Atheist Rap (11.09.), a odmah dan kasnije stižu hard rock momci “Deca loših muzičara” (DLM), 12. septembra.

Još je pod znakom pitanja i nastup hrvatske hip hop atrakcije “Elemental” za 19.09., a mnogi se raduju koncertu “Srpskih Iraca” kod nas – “Orthodox Celts” 26. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter