Izvor: Tanjug
01.09.2020 u 09:51
0

Grupa “Ničim izazvan” definitivno u petak u klubu Fest

Muzička grupa “Ničim izazvan” posle dva odlaganja usled pandemije definitivno će imati koncert u zemunskom klubu Fest, u petak, 4. septembra.

Koncert jednog od najpopularnijih domaćih bendova iz Vrbasa, osmočlanog sastava “Ničim izazvan”, bio je prvo zakazan u julu, onda je pomeremn za avgust i sada je na neki način treća sreća da se zaista održi prve nedelje septembra.

SAZNAJTE I OVO…

Građani Srbije od DANAS u Bugarsku bez PCR testa

„NE MOŽEMO DA KAŽEMO DA VIRUSA NEĆE BITI“: Dr Kon o školskoj godini i uvedenim merama

DEVOJČICA (12) SE POVREDILA U DVORIŠTU VRANJSKE ŠKOLE: Vatrogasci sekli šipku da je oslobode

ĆUPRIJA: Nemačka kompanija otvara 450 radnih mesta!

UŽAS U ŽABARIMA: Žena (42) izbola muža (32) NOŽEM?!

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO ĐACIMA POLAZAK U ŠKOLU: Želim vam da proslavljate predstojeće uspehe

-Prosto se ne usuđujem da najavim koncert da ne bih “izbaksuzirao“ i ovaj datum, jer niko ne zna kako će se odvijati cela ova situacija i u skladu sa tim mislim da ćemo veče u Festu iskoristiti da se bar, za to kratko vreme, podsetimo na to kako je izgledalo kada je sve bilo kako bi trebalo da bude- iskren je frontmen grupe Boris Bakalov.

Poslednji nastup benda desio se krajem februara i sada su se naravno svi uželeli živog nastupa, uz sve mere protiv Kovida-19.

Gosti na koncertu će biti prijatelji benda – sastav “(ne)normalni”.

OVO ĆE VAS ZANIMATI…

NOVAK O URLICIMA NA TERENU: Vraćanje fokusa

IZBORI U BEČU: Sprkinja kandidat za predsednika opštine Margareten!

NOĆ U BEOGRADU: Poginuo muškarac, dvojica mladića (16) prebačeni na REANIMACIJU

“Ničim izazvan” je specifičan bend koji uspeva u karijeri da napuni svaki prostor za svoj koncept serijal “Double Date”, gde po želji dovodi grupe iz regiona i cele zemlje da sa njima deli binu, te su tako ugostili Detour, Silente, i menjali su lokacije za te koncerte povodom Dana Žena 8. marta ili na Dan Zaljubljenih 14. Februara (Dom omladine, Mikser, Subbeerni centar).

Sledeći njihov koncert biće u Kombank Dvorani 6. novembra.

Preostale ulaznice za koncert u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 1000 RSD.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter