Izvor: BSC happy
06.12.2023 u 15:59
0

NA PROSLAVI KREM ESTRADE: Iznenadićete se ko je sve na Zoricinoj fotki

Zorica Brunclik prisustvovala je proslavi na kojoj se okupio krem srpske estrade. Povod za slavlje imala je Snežana Đurišić - slavila je rođendan svom unuku.

Među zvanicama bila je i Zorica koja je podelila delić atmosfere na Instagramu, a svima su pale vilice kad su videli ko se sve okupio za jednim stolom.

OVO SE NIJE SVIDELO HRVATSKOJ PUBLICI KOD PRIJE: Sada im nije dobra, žestoko opleli po Prijovićki

Za jednim stolom sedeli su Svetlana Ceca Ražnatović, njena sestra Lidija Ocokoljić, estradni menadžer Branislav Bane Obradović, supruga pevača Ace Pejovića, harmonikaš Aleksandar Sofronijević, Ana Bekuta, Miša Mijatović i naravno Zorica i Kemiš i domaćica Snežana.

– Proslavljamo punoletstvo Snežaninog unuka Miloša. Kako vreme leti… a mi kao da ostarili nismo – napisala je Zorica ispod objave koja ima preko hiljadu lajkova.

U Snežaninom domu je cele večeri vladala sjajna atmosfera, pevalo se, igralo i uživalo u brojnim đakonijama, a ponosna baka je bila među najveselijima.

Podsetimo, Snežana ima ćerku Maju i sina Marka koji su joj podarili četvoro unučadi.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter