Izvor: žena.blic
06.12.2023 u 17:19
0

„ODLAZIM IZ PRLJAVOG HOLIVUDA“: Glumica rešila – napušta glumu!

Anđelina Džoli nema, kako kaže, puno prijatelja, ali uvek može da računa na svoju decu. U novom intervjuu otkrila je kako su joj njeno šestero dece; Medoks (22), Paks (20), Tahara (18), Šajlo (17) i 15-godišnji blizanci Noks i Vivijen najbliskije osobe. Kako je dalje otkrila porodica nastavlja da se oporavlja od glumičinog razvoda od Breda Pita.

„Oni su mi najbliži, oni su moji bliski prijatelji. Mi smo sedmero vrlo različitih ljudi, što je naša snaga. Morali smo da se izlećimo. Postoje stvari od kojih smo morali da se oporavimo“, rekla je Anđelina Džoli.

Dok glumica i njena deca nastavljaju dalje nakon traumatičnog razlaza, Anđelina se, kako otkriva, oslanja i na usko povezanu grupu prijateljica i kako je rekla ne izlazi na sastanke sa muškarcima.

S druge strane Bred Pit nije javno fotografisan s decom čak sedam godina. Prošlog meseca, njegova najstarija ćerka Zahara izostavila je „Pit“ iz svog imena i na taj način dala da se nasluti da nije u dobrim odnosima sa ocem. Pitov sin Paks kako je to već sasvim jasno, iz dna duše prezire Pita.

„GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE“: Jelenu Karleušu potresla vest o ubistvu Vanje Đorčevske, uputila EMOTIVNU PORUKU

Anđelina je rekla i da je njen razvod učinio gotovo nemogućim napuštanje Los Anđelesa, gde je rođena, odrasla i trenutno živi, baš kao i Pit.

„To je deo onoga što se dogodilo nakon mog razvoda. Izgubila sam mogućnost da živim i putujem slobodno kao pre. Preseliću se kad budem mogla“, rekla je, izrazivši nadu da će više vremena provoditi u svom domu u Kambodži.

„Odrasla sam na prilično plitkom mestu. Holivud nije zdravo mesto“, rekla je glumica.

Kako Daily Mail zaključuje iz ovog intervjua, 48-godišnja Anđelina je time dala da se nasluti da želi zauvek da prestane da glumi. Budući da je, kako kaže, odrasla uz Holivud, nikada nije bila impresionirana istim.

„Nikada to nisam smatrala značajnim ili važnim“, rekla je za WSJ. Magazin, priznajući da, kada bi danas krenula ispočetka, verovatno ne bi odabrala glumu kao svoju profesiju, zbog očekivanja da podeli intimne detalje iz svog života što se podrazumeva kada ste poznata osoba.

„Kada sam počinjala, nisam očekivala da će sve biti toliko javno“, zaključila je Džolijeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter