Izvor: Kurir.rs
14.06.2023 u 17:30
0

NAJVEĆI HIT GOGE SEKULIĆ NAMENJEN JE NJENOJ KOLEGINICI: Sa tom pesmom se proslavila, a evo koja pevačica nije želela da je snimi

Goga Sekulić prisutna je na sceni više od dve decenije, a njene stare pesme i danas broje neverovatnu potražnju i preglede na muzičkim platformama.

Numere „Seksi biznismen“ i „Gaćice“ su među njenim najtraženijim i najuspešnijim pesmama, a malo ko zna da druga zapravo i nije bila namenjena njoj. Pokojna hitmejkerka Marina Tucaković napisala je „Gaćice“ i ponudila je pevačici Jeleni Lalović, poznatijoj kao Jellena.

„Ne bih snimila tu pesmu, naravno. Marina je dala tu pesmu pravoj osobi, Goga to prosto zna da iznese. Prosto ima taj stav i to može, a meni je Marina dala pesmu ‘Postepeno’ koju mi i danas traže“, iskreno je odgovorila pevačica.

RAT BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI POSTAO NIKAD ŽEŠĆI: Novi detalji oko bitke za DRAGOCENI VINOGRAD
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter