Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
03.12.2023 u 21:48
1

„NEKOME SAM ZASMETALA“: Selma nastavlja da se pravda – sad tvrdi da joj smeštaju!

Pevačica Selma Bajrami našla se u centru skandala kada se pre nekoliko dana u javnosti pojavio snimak na kojem pokazuje dvoglavog orla, odnosno simbol "velike Albanije".

Ovaj snimak je izazvao veliki gnev srpske javnosti, koja smatra da joj treba zabraniti ulazak u Srbiju. Kada je Selma shvatila da postoji mogućnost da izgubi brojne „tezge“, pokušala da se „opere“, ali, bezuspešno.

Sada je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je rekla da „postoji mogućnost da je nekome zasmetala“ jer se nedavno vratila na scenu i „zasijala“, kao i da sumnja da su za ovaj skandal krivi ni manje ni više nego srpski voditelji!

Moja familija i ja poslednjih nekoliko dana trpimo neviđeni linč, stres i drago mi je da imam priliku da kažem sve ovo, umirim oca, majku… Jako teško sam ovo podnela, prva dva dana su bila horor, nisam znala kako da reagujem. Na moju sreću, prijatelji iz Srbije su mi dali podršku – rekla je Selma i nastavila:

SRAMOTA! Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla na nastupu – pljunula na Srbe! (VIDEO)

– To je bio nastup u hotelu, pre sedam-osam meseci, došli su sa bubnjevima… Ja imam repertoar gde pevam miks, ne zaustavljam se, i u jednom momentu sam zapevala tu pesmu. To je pesma o momku koji se raduje svojoj ženi – rekla je Selma i objasnila da je „taj neki orao“ deo koreografije:

– Meni se to činio kao deo koreografije, muzika me ponela, plesala sam, veselila se i jednostavno ja trenutno ne mislim da sam napravila nešto loše, da ne ispadne da se pravdam. Napravila sam to nešto rukama što je izgledalo kao taj neki orao, neka provokacija. Ja nikad nisam imala nameru da nekoga uvredim.

Voditelj emisije je Selmu upitao i zašto je onda na meti javnosti:

– Razmišljala sam i šta sam shvatila, prisutna sam u medijima u poslednje vreme, gostovala u najgledanijim emisijama, pretpostavljam, ne mogu da tvrdim, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NEKOME SAM ZASMETALA“: Selma nastavlja da se pravda – sad tvrdi da joj smeštaju!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter