Izvor: BSC HAPPY/REPUBLIKA
25.11.2023 u 13:02
0

SRAMOTA! Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla na nastupu – pljunula na Srbe! (VIDEO)

Pevačica Selma Bajrami zna da uzima srpski dinar, da zarađuje i promoviše se u Srbiji, a na nastupima maše dvoglavim orlom!

Pevačica Selma Bajrami napravila je veliki peh u karijeri. Naime, ona je nedavno, na njenom nastupu pokazala dvoglavog orla, a snimak je postao viralan na društvenoj mreži X.

Selma je tokom svirke počela da igra i zabavlja prisutne, pevajući albanske pesme, što je izazvalo bunt na društvenim mrežama. Naime, ovo su mnogi shvatili kao provokaciju Srba, budući da se Selma u našoj zemlji proslavila, zarađivala srpski novac, a nebrojano mnogo puta gostovala po emisijama, gde je promovisala svoje pesme, nastupe i koncerte.

ČESTITAMO! Otkrila je pol i ime bebe! PEVAČICA ČEKA DETE SA 30 GODINA STARIJIM KOMPOZITOROM!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter