Izvor: Alo
25.11.2023 u 13:30
0

„RADILA SAM ZA 150 EVRA“: Katarina Grujić otkrila je da se ne stidi početka svoje karijere

Katarina Grujić sada uzima nekoliko hiljada evra po nastupu, a evo kako je bilo na početku njene karijere

Pevačica Katarina Grujić na sceni je već godinama, a sada je osvrnula na svoje karijerne početke i otkrila koliko je zarađivala kada je tek počela da se bavi muzikom.

– Mislim da se karijera počinje od nule. Tako sam i ja počela. Moj prvi honorar je bio 150 evra, ja se ne stidim toga. Svaki čovek počinje od nule. Pa posle napraviš karijeru i digneš cenu i sve to, ali koliko te ljudi vole i traže, toliko ćeš i da vrediš, toliko ćeš i da koštaš. Samo naravno da se ne uobraziš i da se ne promeniš – rekla je pevačica.
Budući da je već neko vreme razdvojena od supruga, budući da on živi u Atini, Katarina je otkrila kako je izgledao njegov poslednji susret sa ćerkicom Katjom.

– Bilo je emotivno. Mislim da je više bilo emotivno za Katju i za njega, jer ja sam bar bila dva puta kod njega, videli smo se. Ali nekako i mene nije bilo svejedno, pogotovo što mu je kasnio avion dva sata. Katja i ja čekamo dva sata na aerodromu. Ja se tresem od treme, ne znam šta se dešava, kao da ga prvi put vidim u životu, ali stvarno prelep osjećaj i kad znam da je tu i kad znam da smo se tri dana grlili bez prestanka i svo troje bili zajedno nekako – rekla je Katarina, pa otkrila da li planira da se preseči kod supruga.

– Trenutno u ovom periodu ne, mnogo nastupa me čeka, priprema albuma, zakazana sam do marta, aprila. Ne postoji mogućnost da otkažem vikende nikako, čak imam negde radne dane pred Novu godinu, 15 dana zaredom radim – zaključila je pevačica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter