Izvor: ALO
21.05.2024 u 07:35
0

NIKO OD MOJIH BIVŠIH MUŽEVA NE PITA ZA DECU! Zorica Brunclik surovo iskrena, evo šta je sve otkrila

Pevačica Zorica Brunclik je pre udaje za kompozitora i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša imala tri braka i troje dece, a sada je bez dlake na jeziku pričala o bivšim muževima i njihovom odnosu prema naslednicima.

“Mnogo sam tada radila, mnogo sam bila popularna, nisam ja imala vremena da se upoznam sa partnerom i da se zabavljamo. Sviditi se i ajde sa mnom na turneju jer, po pravilu je muzičar i onda se tek usput upoznajemo i usput shvatimo da je to promašaj, odnosno ja to shvatim. Onda lepo sednem i kažem: „Slušaj, ne volim te više i neću da šetaš sa rogovima po Beogradu, nego ću ti reći da ja više neću sa tobom“ – rekla je Zorica.

 

„VREĐAJU ME I PONIŽAVAJU TAKVE PRIČE“! Pevačica o gubitku majke

– Bilo je teško, pogotovo što za decu niko živ nije mario. Ni tad moji bivši nisu tražili decu, a ni danas ne pitaju za decu, niko. Evo, moja ćerka Miljana ima dvoje dece, njen otac ne poznaje svoje unučiće, ne zna ni kako izgledaju – navela je Zorica, pa dodala:

– Moja najstarija ćerka Maja i Miljana su uzele Kemišovo prezime i to same, kada su postale punoletne – otkrila je za K1 televiziju Zorica.

Inače, Miljanin otac je takođe poznati harmonikaš, Ljubo Kešelj, sa kojim Zorica nije ostala u dobrim odnosima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter