Izvor: Telegraf.rs
21.09.2023 u 10:28
0

NISAM DARKU ČESTITALA VENČANJE: Barbara Bobak nikad oštrije o prevarama i bivšem izabraniku

Barbara Bobak se izborila za svoje mesto na estradi i nakon emotivne veze sa Darkom Lazićem.

Darko Lazić je javno priznao da je varao sve svoje emotivne partnerke u emisiji kod Ognjena Amidžića, pa je sada jedna od njih, Barbara Bobak, otkrila šta misli o tome.

– Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste – sa ove distance nevažno je potpuno.

Da li si videla fotografije sa svadbe, da li si mu čestitala, da li si i ti bila na spisku pozvanih jer i ti si bivša?

– Pa nisam, nas ne vezuje ništa, nismo mi u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo ukačila po novinama što sam videla, ali nema šta, lepo je to kad se ljudi venčavaju, udaju, žene, to je super sve.

PRVA IZJAVA BARBARE BOBAK NAKON VESTI DA DARKO POSTAJE OTAC 3. PUT! Pevačicina reakcija sve iznenadila
instagram/barbara.bobak

 

A ti?

– Ja nisam u tom fazonu. „I am not looking for a man“! (smeh). Ne tražim dečka, trenutno ne, a nemam ni kad.

Da li si od onih devojaka koje razmišljaju „kad imam dečka ja ništa ne radim, kad sam sama onda sam profitabilnija, mnogo bolja za sebe odnosno za karijeru“?

– Pa ne, ja prosto nekako već dosta vremena uopšte nisam zainteresovana, to mi je skroz marginalna sfera jer sam se posvetila karijeri. Sad, da li bi mene neko ometao u tome ili ne – nevažno je. Ako je pored tebe neko ko te voli to je super i to je izvanredna stvar, ali ja trenutno nisam zainteresovana za to prosto jer nisam, nemam neki određeni razlog – izjavila je Bobakova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter