Izvor: Kurir
29.02.2024 u 15:54
0

NOVI SKANDAL RASTE I ANE NIKOLIĆ: Bukti rat bivših supružnika, pljušte optužbe na sve strane!

Jedna od udarnih tema danas u domaćim medijima jeste ponovni rat bivšeg bračnog para, pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

Njih dvoje nakon razvoda ostali u lošim odnosima. Svađe i javna prepucavanja im nisu bila strana, a Ana je čak rešila da presavije tabak i pokrene tužbu protiv bivšeg supruga.

Prvi put nakon drame, Nikolićeva se oglasila za medije i navela da ona ima starateljstvo nad devojčicom

ANA NIKOLIĆ LJUTA NA NATAŠU: Otparatila je sa instagrama
Instagram/printscreen

 

-On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo. To je jedina istina i treba da se zna – kaže pevačica i dodaje:

NASTUP JK NA BEOVIZIJI OBELEŽIO SKANDAL: Glas joj dao samo JEDAN član žirija, pale teške reči, zaratila i sa OVOM koleginicom

-Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u.

Inače, Ana je na profilu podelila i sliku da je izbačena iz roditeljskih grupa predškolske ustanove u koju njeno dete ide.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter