Izvor: Kurir
29.02.2024 u 16:12
0

DRAMA NE PRESTAJE! Rasta i Ana u nikad većem klinču: „Slepice, dete ćeš viđati pod nadzorom“, ona mu poručila da se vide na sudu!

Ana Nikolić i njen bivši suprug reper Stefan Đurić Rasta već godinama su u turbulentnom odnosu, a sada je po svemu sudeći ponovo došlo do kulminacije.

Ana je odlučila da se javno oglasi povodom odnosa sa bivšim mužem i otkrila da je rešila da presavije tabak, a kao po običaju, pale su i teške reči, te je pevačica poručila „Vidimo se na sudu!“.

Nikolićeva je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila delić njihove svađe koja je počela iz zasad nepoznatih razloga, u kojoj joj je Đurić zapretio Centrom za socijalni rad.

Printscreen/Instagram

Vi ćete biti prva porodica uhapšena – poručila mu je Ana.

– Pa ti si onda za institucije ozbiljne. Sa sve Tarom. Pošto je kod nas – odgovorio joj je on.

– Ne – bila je kratka Ana.

– Slepice – poručio joj je Rasta.

– Ja sam pod prisilom morala da pristanem na sve – rekla je ona.

– Dete možeš sledeći put da vidiš u Centru za socijalni rad – zapretio je on.

– Pa, ničija nije do zore gorela – napisala je Ana.

– Ovako se ponaša taj veliki otac… I tako skoro sedam godina. Sada se stvarno vidimo na sudu, a ja ću lično dozvoliti da bude otvoreno za javnost.

Po svemu sudeći do pomirenja u skorije vreme neće doći.

NOVI SKANDAL RASTE I ANE NIKOLIĆ: Bukti rat bivših supružnika, pljušte optužbe na sve strane!

Podsetimo, Nikolićeva se prošle godine žestoko obrušila obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

– Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti – bio je iskren njen bivši suprug, što je Anu verovatno izbacilo iz takta, pa je rešila da na Rastin račun iznes niz žestokih optužbi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter