Izvor: BSC HAPPY
07.12.2023 u 10:14
0

ODUŠEVIO SRBE: Momak iz Singapura zapevao hit Baje Malog Knindže! (VIDEO)

Pevač Baja Mali Knindža održao je koncert u Novom Sadu, a u publici je imao posebnog gosta, koji je pred kamerama naše televizije otpevao poznati pevačev hit i oduševio Srbiju.

Mladić iz Singapura bio je spreman da pređe dalek put kako bi video svog omiljenog pevača. Zbog koncerta Baje Malog Knindže doša je u Novi Sad i tako ispunio sebi veliku želju.

NEMA NIŠTA OD TOGA: Milica Pavlović iskreno progovorila o emotivnoj vezi

Pred kamerama Heppy televizije otpevao je stihove: „Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, oni bili katolici, a ja pravoslavac. I kada su mene terali odavde, pevali su Lijepa naša, a ja Boze pravde“ i postao hit na društvenim mrežama.

Oko vrata je nosio krst ali i šal sa srpskim nacionalnim bojama, a kada je završio sa pesmom na karaju se prekrstio kao pravi pravoslavac.

Snimak je odmah počeo da se deli na društvenim mrežama i već je postao viralan.

@mojahappymuzika Kad sam bio mali ❤️🇷🇸 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #serbia #happytv #urosbozic #narodnamuzika #uživo #bajamaliknindza ♬ original sound – mojahappymuzika

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter